Iskolai étkezés a megváltozott iskolai munkarendben

Tisztelt Szülők!

Az iskola fenntartója  és a Magyar Államkincstár egyeztetett a tanulók étkezésével kapcsolatban, ezért a jövő héttől, március 23-tól lehetőség van az iskolai oktatásban otthonukban részt vevő tanulóinknak ebédet rendelni, természetesen jelen esetben nincs menüválasztás, egyféle ebéd áll rendelkezésre.

Tehát aki igényelne étkezést március 23-tól, kérjük a mai napon, március 20-án 16 óráig jelezze az iskola titkárságán a 370-008-as telefonszámon.

Amennyiben valaki a későbbiekben szeretne igényelni étkezést, minden hétköznap 10 óráig lehet jelezni a következő napra, aki attól a naptól kéri az ebédet.

Aki igényli az ebédet, a Szent Miklós Iskolai Étteremben veheti át hétköznapokon 12 és 13 óra között. Mindenki, aki igényt tart az ebédre, vegye figyelembe a jelen járványügyi helyzetet, vagyis kérjük, hogy lehetőleg ne idős rokon jöjjön az ebédért, illetve lehetőség szerint használjunk védőfelszerelést a minél kevesebb kontakt érdekében! Az étterem az ebédet már dobozban biztosítja, ételhordót ezért nem szükséges.

Scroll to Top