Étkezési nyilatkozatok kitöltése

Kedves Szülők!
 
A 2022/2023-as tanévben új étkezési rendszer kerül bevezetésre, melynek köszönhetően a szülő rendelheti meg a tanuló ebédjét, ő választhat a gyermeknek az A és B menüből, illetve betegség esetén lemondhatja ebédjét.
 
A rendszer használatáról mindenki részletes tájékoztatást fog kapni!
 
Ahhoz azonban, hogy az új felületet használni tudjuk és mindenkinek rögzítve legyenek az adatai, kedvezményei, szükségünk lenne az étkezési nyilatkozatok kitöltésére.
Megkérjük a szülőket, hogy akinek lehetősége van rá, a mellékelt dokumentumokat kitöltve juttassa el a solymosisulimenza@gmail.com e-mail címre!
 
Fontos, hogy az adatok pontosan legyenek kitöltve és az aláírás mellett szerepeljen a papíron annak a szülőnek az e-mail címe, aki az étkezési rendeléseket fogja bonyolítani! Mindenképpen legyen kiválasztva, hogy a gyermek csak ebédel, vagy tízórait és uzsonnát is igénybe vesz-e! A különböző diétákat – glutén, laktóz stb.) csak orvosi igazolással tudjuk biztosítani!
 
Az étkezési nyilatkozaton a teljes árat fizetők az 1. számú nyilatkozatot töltsék ki!
 
Az 50 %-os kedvezménnyel ebédelők a 2. számú nyilatkozatot töltsék ki – nagycsaládosok, tartós beteg tanulók, SNI-s gyermek. Ennek a kedvezménynek az igénybevételéhez IGAZOLÁS SZÜKSÉGES! (MÁK nagycsaládos igazolás/bankszámla kivonat emelt családi pótlékról, tartós beteg papír, SNI-s igazolás a Nevelési Tanácsadóból) Kérjük a nyilatkozat mellé az igazolást is csatolni!
 
teljes árú kedvezményhez – 2. számú nyilatkozat -gyermekvédelmi támogatás igazolása szükséges! KÉRJÜK, NE FELEJTSÉK EL A SZÜLŐK, HOGY A VESZÉLYHELYZET MIATT AUTOMATIKUSAN MEGHOSSZABBÍTOTT GYV-K MÁR NEM ÉRVÉNYESEK! Azokat újra igazolni és igényelni kell!
A kitöltéssel és egyéb étkezéssel kapcsolatos kérdéseiket a solymosisulimenza@gmail.com e-mail címen tehetik fel.
 
AKI NEM KÍVÁN ÉTKEZÉST IGÉNYBE VENNI, KÉRJÜK A 3. SZÁMÚ NYILATKOZAT KITÖLTÉSÉT ÉS VISSZAKÜLDÉSÉT!
 
Köszönjük!
 
 
Scroll to Top