Pályaorientációs nap

Iskolánk 2023. március 9-én pályaorientációs napot szervezett a tanulók számára. Az alsó tagozatos tanulóknak a Pedagógiai Szakszolgálat munkatársai különböző játékos feladatokkal készültek. A különböző szakmákat, foglalkozásokat színes feladványokon keresztül ismerhették meg. Néhány fős csoportokban ügyesen megtalálták az egyes munkákhoz kapcsolódó eszközöket, emellett a wordwall feladatokban is remekeltek az osztályok.
A felső tagozatos tanulóknak a Magyar Kereskedelmi Iparkamara munkatársa tartott egy rövid előadást, amit játékos formában dolgoztak fel. Az osztályfőnökök vezetésével csoportmunkában régi mesterségeket ismertek meg, majd plakátokat készítettek róla. Ezen kívül a nap folyamán különleges foglakozásokat is kerestek, játszottak Activityt, illetve le is rajzolhatták, hogy milyen munkahelyen képzelik el magukat a jövőben.
Mindkét tagozaton szülők színesítették a napi programokat, röviden bemutatva, hogy mi is az ő foglalkozásuk, hogyan kell azt elképzelni. Ezúton is köszönjük szépen nekik!
 
Scroll to Top