Menza – információk és rendelési útmutató

Kedves Szülők!
Étkezési felületünket itt találjátok:

https://gyongyossolymoskatisk.eny.hu/

 
Kérjük, hogy a leírást mindenki alaposan olvassa el!
Az étkezés mindenkinek meg van rendelve, aki a leadott étkezési nyilatkozaton azt igényelte!
Kérdés vagy probléma esetén kérjük a solymosisulimenza@gmail.com e-mail címre írjatok!
Köszönjük!

Étkezést csak az étkezési nyilatkozat kitöltése után lehet igényelni, akinek nincs kitöltve étkezési nyilatkozata, annak a tanulónak nem kerül megrendelésre az iskolai ebéd. A nyilatkozatot személyesen be lehet hozni a titkárságra, vagy el lehet küldeni a solymosisulimenza@gmail.com e-mail címre!

Étkezési nyilatkozat:

Étkezési nyilatkozat 2023-2024. letölthető

Fontos, hogy az adatok pontosan legyenek kitöltve és az aláírás mellett szerepeljen a papíron annak a szülőnek az e-mail címe, aki az étkezési rendeléseket fogja bonyolítani! Mindenképpen legyen kiválasztva, hogy a gyermek csak ebédel, vagy tízórait és uzsonnát is igénybe vesz-e!

A különböző diétákat (glutén, laktóz stb.) csak orvosi igazolással tudjuk biztosítani!

Az étkezési nyilatkozaton a teljes árat fizetők az 1. számú nyilatkozatot töltsék ki!

Az 50 %-os kedvezménnyel ebédelők a 2. számú nyilatkozatot töltsék ki – nagycsaládosok, tartós beteg tanulók (SNI), fogyatékos gyermek. Ennek a kedvezménynek az igénybevételéhez IGAZOLÁS SZÜKSÉGES! (MÁK nagycsaládos igazolás/bankszámla kivonat emelt családi pótlékról, tartós beteg papír, SNI, fogyatékosság igazolása) Kérjük a nyilatkozat mellé az igazolást is csatolni!

teljes árú kedvezményhez – 2. számú nyilatkozat – gyermekvédelmi támogatás igazolása szükséges!

AKI NEM KÍVÁN ÉTKEZÉST IGÉNYBE VENNI GYERMEKE SZÁMÁRA, KÉRJÜK A 3. SZÁMÚ NYILATKOZAT KITÖLTÉSÉT ÉS VISSZAKÜLDÉSÉT!

A kitöltéssel és egyéb étkezéssel kapcsolatos kérdéseiket a solymosisulimenza@gmail.com e-mail címen tehetik fel.

Az étkezési árak a 2023/2024-es tanévben az alábbiak szerint módosulnak:

Teljes árú ebéd: 640 Ft

Teljes árú háromszori étkezés: 940 Ft

Az étlapok minden hónap 18. napjáig kerülnek fel a felületre és 24-én éjfélig van lehetőség az előre megrendelt „A” menüt igény szerint „B”-re módosítani.

Betegség vagy egyéb hiányzás esetén a tanulónál a hiányzás második napjától automatikusan kihúzásra kerül az ebéd. Ilyenkor az előre kifizetett ebédek a következő havi számlából kerülnek levonásra.

A tízórait és az uzsonnát betegség esetén mondhatja le a szülő a felületen – ha előre tudja, hogy a gyermek meddig nem jön iskolába, kihúzhatja neki  -, vagy végleges lemondás esetén, ehhez szükséges az étkezési nyilatkozat újbóli kitöltése a módosításhoz.

A számla mindig a tárgyhó 7. napján – vagy ahhoz legközelebb eső munkanapon – kerül kiküldésre, az étkezést előre kell fizetni.
A felületen a számlát lehetőség van közvetlenül bankkártyával fizetni, de lehet átutalással vagy a titkárságon készpénzzel is rendezni.
 
 
Scroll to Top