Iskolánk második sporttábora június 27. és július 1. között zajlott le, ahol harmadik és negyedik évfolyamos tanulóink vehettek részt.

Hétfőn délelőtt a különböző játékos bemelegítő feladatok után kézilabdáztak a gyerekek, a délutánt pedig a strandon töltöttük.

Kedden délelőtt a tornaterem egy hatalmas akadálypálya helyszíne lett, amit nagyon élveztek a gyerekek. Ebéd után ismét a strandra mentünk, ahol a már megtanult úszásnemek gyakorlása után bőven maradt idő játékra is.

Szerdán és csütörtökön délelőtt két helyszínen mozogtak a gyerekek: az udvaron kerékpáros ügyességi feladatokat teljesítettek a tanulók, a tornateremben pedig floorballoztak és tollasoztak. Ezen a két délutánon a tenisz tudásukat is erősítették. Az udvaron a nagy meleg miatt árnyékba húzódtunk, ahol kötélhúzás után hatalmas vízicsata vette kezdetét. A gyerekek nagy örömére rendszergazdánk, Laci bácsi is beszállt a játékba.

Pénteken Mátraházáról felsétáltunk Kékestetőre. Egy finom, laktató ebéd és egy kis játék után elindultunk lefelé, és egészen Sástóig meg sem álltunk. A gyerekek nagyon ügyesen vettek minden akadályt.

 

Hétfő:

Kedd:

Szerda:

Csütörtök:

Péntek: