Iskolánk második sporttábora június 27. és július 1. között zajlott le, 3. és 4. évfolyamos tanulóinknak

Iskolánk második sporttábora június 27. és július 1. között zajlott le, ahol harmadik és negyedik évfolyamos tanulóink vehettek részt.

Hétfőn délelőtt a különböző játékos bemelegítő feladatok után kézilabdáztak a gyerekek, a délutánt pedig a strandon töltöttük.

Kedden délelőtt a tornaterem egy hatalmas akadálypálya helyszíne lett, amit nagyon élveztek a gyerekek. Ebéd után ismét a strandra mentünk, ahol a már megtanult úszásnemek gyakorlása után bőven maradt idő játékra is.

Szerdán és csütörtökön délelőtt két helyszínen mozogtak a gyerekek: az udvaron kerékpáros ügyességi feladatokat teljesítettek a tanulók, a tornateremben pedig floorballoztak és tollasoztak. Ezen a két délutánon a tenisz tudásukat is erősítették. Az udvaron a nagy meleg miatt árnyékba húzódtunk, ahol kötélhúzás után hatalmas vízicsata vette kezdetét. A gyerekek nagy örömére rendszergazdánk, Laci bácsi is beszállt a játékba.

Pénteken Mátraházáról felsétáltunk Kékestetőre. Egy finom, laktató ebéd és egy kis játék után elindultunk lefelé, és egészen Sástóig meg sem álltunk. A gyerekek nagyon ügyesen vettek minden akadályt.

 

Hétfő:

Kedd:

Szerda:

Csütörtök:

Péntek:

Scroll to Top