Farsangi hírmondó

Alsós farsangi hírmondó

Ebben a tanévben február 9-én rendeztük az alsó tagozatos tanulóink farsangi bálját. Nagy izgalmakkal telve készült minden osztály, hiszen a hagyományaink szerint az idei évben csoportos beöltözés következett. Az ötletelés után a megvalósításra került sor. A fergeteges dallamokra szenzációs koreográfiákat láthattunk a bálon, a műsorban sokszínű tehetségükről tettek bizonyságot az alsós tanulók. A megnyitó után a fellépést a legkisebbek kezdték: az elsősök Kis ceruzákká és „Zumba kids” csapattá váltak, a másodikban Rocker dominókat és Vidám fogacskákat láthattunk táncolni. A harmadikosaink Tavasztündér és Rétimanó csapattal, valamint M&M’s cukorkákkal buliztak egyet, a negyedik évfolyamosok pedig egy-egy szuper filmzenére ropták a Rocky és Umpalumpa táncot. Óriási sikerük volt és a közönség tapsvihara nagyon jól esett a csapatoknak. Az átváltozás játékos öröme látszott mindenkin. Ezután következett a szabadabb báli táncbemutató, amit a kicsik és nagyok egyaránt örömmel fogadtak. Slágerek, fények, füstgép…limbózás…Pihenésként a tombolahúzáshoz készülődtünk. Rengeteg ajándék várt a szerencsés nyertesekre. Ezúton is köszönjük a tartalmas felajánlásokat, valamint a szülők önzetlen és kimagasló segítségét a bálon való támogató munkában. „A gyerekek öröme a mi örömünk…”

Köszönjük!

Felsős farsangi hírmondó

Február nyolcadikán tartottuk a felső tagozatos tanulók farsangi bálját. Idén közösen öltöztek be az osztályok. Feladatuk egy-egy korszak bemutatása volt. Remek jelmezeket, ötletes, egyben humoros előadásokat láthattunk.
A bált a nyolcadikos tanulóink nyitották meg keringőjükkel.
Az est folyamán volt szívkirály és szívkirálynő választás, tombolahúzás, ahol értékes nyeremények találtak gazdára. A büfében mindenki megtalálhatta a kedvére való finomságot. A zenés táncos forgatag este hét óráig tartott.
Reméljük mindenki jól érezte magát!

Scroll to Top