Farsang

Újra állt a bál az alsó tagozaton …

Hagyományainkat folytatva 2019. február 28-án rendeztük meg farsangi télbúcsúztató rendezvényünket. A bált a Diákönkormányzat képviselői nyitották meg verssel, kikiáltókkal. Hatalmas tapsot kaptak Kovács Hanka Maja 3.b osztályos és Patkós Bence 3.a osztályos tanulóink, akik a köszöntők után léptek porondra és megmutatták nekünk mi is az az akrobatikus rock and roll. Az újonnan alakult T-Dance pedagógus csoport tánca megalapozta a délután fergeteges hangulatát.

Az alsó tagozatos diákok egyéni jelmezben léptek a közönség elé, de zenére csoportos produkcióval készültek. Az idén nagyon sok ötletes, szép jelmezt láthattak az érdeklődők.

Ez idő alatt a tornaterem hátsó részében a szülői közösség berendezte a büfét, ahol finomabbnál finomabb süteményeket és szendvicseket kínáltak.

18.00 órától kezdődött az izgalommal várt tombolasorsolás. A felajánlásoknak és a vásárolt ajándékoknak köszönhetően rengeteg, értékes és hasznos ajándék talált gazdára.

Ebben az évben is jól szervezett, tartalmas és sikeres volt a bálunk.

Nagyon szépen köszönünk minden segítséget, amit az alsó tagozatos farsangi bál megszervezéséhez és lebonyolításához kaptunk.

DÖK

Köszönjük szépen a szülőknek az együttműködést, a támogatást, hogy ezen a délutánon a gyerekeknek közösen egy örömteli élményt nyújthattunk.

 

Scroll to Top