Egyházmegyei Teremtésvédelmi nap!

Kedves Szülők, Gyerekek!

Dr. Ternyák Csaba érsek atya 2017. március 25-ét, Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepét Egyházmegyei Teremtésvédelmi Napnak nyilvánította.

Tette ezt Ferenc pápa Laudato si’ kezdetű az Isten által teremetett világ gondozásáról szóló enciklikája szellemében. Kérve arra az iskolaközösséget, szülőket, tanulókat, pedagógusokat, hogy a teremtett világ védelméről felelősséggel gondolkodjanak, cselekedjenek. Iskolájuk, környezetük, településük szeméttel borított területeit tisztítsák, takarítsák az összefogás erejét felhasználva.

Arra kérem én is iskolaközösségünk minden tagját, elsősorban Önöket kedves szülők, hogy amennyiben egyetértenek a fenti gondolatukkal és lehetőségük van tegyék szabaddá magukat a megjelölt időpontban és gyermekeikkel együtt vegyenek részt iskolánk és településünk tavaszi megújításában.

Találkozunk 2017. március 25-én (szombaton) 9.00-kor a Jókai úti iskolaépület udvarán és osztályonként az (1. és 2. osztályos tanulók kivételével), osztályfőnök vezetésével a megjelölt helyeken takarítsuk környezetünket. Gumikesztyűt, zsákokat biztosítunk, gereblyét és egyéb eszközöket, ha tudnak, hozzanak magukkal. Délelőtt 11.00-12.00 óráig tervezzük a programot.

Tanulóink segítségével minden évben részt veszünk környezettakarító akcióban. Most nagyobb közösséggel próbáljunk eredményesebbek lenni.

Tisztelettel: Csárdás László

igazgató

Scroll to Top