Iskolai étkezési információk

Kedves Szülők!

 

A 2023/2024-es tanévben is a tavaly bevezetett étkezési rendszert használjuk, melynek köszönhetően a szülő rendelheti meg a tanuló ebédjét, ő választhat a gyermeknek az A és B menüből, illetve betegség esetén lemondhatja ebédjét.

Az első osztályos tanulók szülei a felület használatáról részletes tájékoztatást fognak kapni!

Ahhoz azonban, hogy az étkezés az első tanítási napon gördülékenyen induljon, rögzíteni kell az új tanulók adatait és minden tanuló kedvezményeit, illetve tudnunk kell, ki igényli az iskolai étkezést!

Ehhez szükségünk van az új tanévre vonatkozó kitöltött étkezési nyilatkozatokra.

Megkérjük a szülőket, hogy akinek lehetősége van rá, a mellékelt dokumentumokat kitöltve juttassa el a solymosisulimenza@gmail.com e-mail címre!

Étkezési nyilatkozat 2023-2024. letölthető

Fontos, hogy az adatok pontosan legyenek kitöltve és az aláírás mellett szerepeljen a papíron annak a szülőnek az e-mail címe, aki az étkezési rendeléseket fogja bonyolítani! Mindenképpen legyen kiválasztva, hogy a gyermek csak ebédel, vagy tízórait és uzsonnát is igénybe vesz-e!

A különböző diétákat (glutén, laktóz stb.) csak orvosi igazolással tudjuk biztosítani!

Az étkezési nyilatkozaton a teljes árat fizetők az 1. számú nyilatkozatot töltsék ki!

Az 50 %-os kedvezménnyel ebédelők a 2. számú nyilatkozatot töltsék ki – nagycsaládosok, tartós beteg tanulók, fogyatékos gyermek. Ennek a kedvezménynek az igénybevételéhez IGAZOLÁS SZÜKSÉGES! (MÁK nagycsaládos igazolás/bankszámla kivonat emelt családi pótlékról, tartós beteg papír, fogyatékosság igazolása) Kérjük a nyilatkozat mellé az igazolást is csatolni!

teljes árú kedvezményhez – 2. számú nyilatkozat – gyermekvédelmi támogatás igazolása szükséges!

AKI NEM KÍVÁN ÉTKEZÉST IGÉNYBE VENNI GYERMEKE SZÁMÁRA, KÉRJÜK A 3. SZÁMÚ NYILATKOZAT KITÖLTÉSÉT ÉS VISSZAKÜLDÉSÉT!

A kitöltéssel és egyéb étkezéssel kapcsolatos kérdéseiket a solymosisulimenza@gmail.com e-mail címen tehetik fel.

Az étkezési árak a 2023/2024-es tanévben az alábbiak szerint módosulnak:

Teljes árú ebéd: 640 Ft

Teljes árú háromszori étkezés: 940 Ft

A szeptemberi étlapok augusztus 18-án felkerülnek a felületre és augusztus 24-én éjfélig lesz lehetőség az étkezést igénylők előre megrendelt „A” menüjét igény szerint „B”-re módosítani.

 

Étkezés szeptember elsejétől csak annak a tanulónak lesz rendelve, akinek a tankönyvosztás végéig lesz leadott étkezési nyilatkozata!

 

Köszönjük!

 

Scroll to Top